Selasa, 30 Jun 2009

Tatkala Bertemu Seorang Pelacur...




Senario:

Ada seorang pelacur ternama..Rambutnya ikal mayang,hidung bak seludang kelapa,muka lawa bujur sirih,mata bundar kejelian,dan warna kulit sempurna,kuning langsat..

Comel-lote bak kata orang kampung saya..

Lenggangnya menggiurkan setiap teruna yang memandang.Senyuman manis menawan sukma..Senyuman bidadari dunia..

Jikalau Paris Hilton terlalu jauh di sana,tidak mengapa.. Asalkan dia ada di depan mata..

Cukup seksi.Teruna berderet menanti kehadiran sang primadona..

Tiada hak ekslusif…

Ingin disentuh dibelai manja,silakan semahunya.Asalkan hanya ada wang sebagai ufti masuk..



Sikap 1:


Astagfirullah..Pelacur rupanya..

Laknat Allah kepadanya..

Mati nanti konfem dah masuk neraka..

Tunggu masa je..


Sikap 2:


Alhamdulillah..

Pilihan malam ni cantik betul…

Tak sabar nak bersama dia..

Mesti layanan dia high class punya…

(nafsu serakah seorang lelaki berkata-kata)


Sikap 3:

Subhanallah…cantiknya ciptaan Allah..

Lawanya dia(baca:memandang sambil tidak berkelip)



Sikap 4:

Astagfirullah..

Kesiannya dia..Mungkin dia dipaksa..

Jom kita rapat dan kenal-kenal dengan dia..

Tak baik kita tinggalkan saudara kita macam tu je..



Sikap 5:

Allahuakbar..

Bunuh saja dia nih..

Dah berapa ribu kali dia berzina..

Baik mati je sekarang dari terus buat dosa…




Jawapan di tangan anda..
Saya akan ulas jawapan pilihan sikap saya nanti pada artikel akan datang…
;-)

16 ulasan:

Dr Amad berkata...

Paris Hilton tu..hehe. Hotel Hilton xnak ke?

Nurul Amiza berkata...

salam ziarah,

pertama kali bg komen di blog ini.
pilihan yg trdetik dihati sikap 4(insyaallah),

tp, tak tau la..belum pernah jumpe pelacur lg..sbb berkata-kata mmg senang, tp nak aplikasi tu yg susah

p/s:sikap 2 and 3 awal2 dah rejected sebab sye pun perempuan.

BaLQisRiZa berkata...

salam..
kalu ikot cara sy pk, yg plg logik mesti la 4..
tp kalu dh buat 4 ni, pastu si dia tu tetap nk cmtu, plhn number 6, sukati hang la..
tp tu sy...*errr*

empat..si..four..*bhsa tamil tatau*

Rafahiah Haron berkata...

nk bg jwpn..tp b4 dat try imagine dulu kalo pelacur tu betul2 ada dpn kite..

saya rasa.. kalau pelacur tu betul2 dtg kat saya, sy akan rasa takut n terancam..sbb saya rasa dunia dia menakutkan..lepas tu saya akan jauhkan diri, n berfikir yang itu cuma kebetulan saya terserempak dgn dia, lepas tu biasanya takkan jumpa semula smpai bila2.

kedengaran sgt jahat..tp sy tak rasa saya kuat utk buat no 4 w/pun ada niat di hati.huhu.

utk dpt jwpn, rasanya boleh baca artikel ni, tp perlukan ilmu dan kekuatan utk jadi mcm ni : http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Sunday/Bmdua/20090628101019/Article

p/s : semoga saya boleh buat pilihan no4

muniri edogawa berkata...

salam....
sekali tgk pilihan no 4 paling baik..
tp berapa ramai nk pilih no 4
sy rasa..rata2 kan pilih no 1..
ppl tend to judge rather than to help..

Nadia Nazifah berkata...

kalo saya, saya cuma akan kata "kesian dia tak dapat hidayah dari Allah..."

tapi tak adalah sampai rasa nk pimpin dia ke jalan yang benar. sbb saya sniri tak adalah baik sangat.

drrazi berkata...

sheikh,

APAKAH??? haha...
apakah tujuan entry ni? dan rasanya pilihan2 jawapan tu sume mcm tak kene je dgn daie lelaki. bgla pilihan jwpn yang ok sket sheikh...jgn bg pilihn jawapan yang teringin di hati je...

pilihan2 ni sume aku tgk ape yg ko nk buat. hahahaha~
buatla pilihn jwpn yg umum orglain pon bole pilih. ish3...=p

Ahmad Zulfahmi berkata...

DrAmad-

mujur xletak nama Angelina Jolie,Preity Zinta ke,kalau tak lagila banyak spekulasi timbul....

Hahaha

Ahmad Zulfahmi berkata...

NurulAmiza-

Salam..

Terima kasih kerana meninggalkan jejak..

Setuju..

Bercakap atas angin senang,tetapi bila beraksi di padang realiti,itu adalah sebaliknya ;-)

Ahmad Zulfahmi berkata...

Balqis Riza-

Salam..

Gimme five balqis..Oops bukan mahram.Haha

Nati saya detailkan yek..

Tak nak jawab lagi ;P

Ahmad Zulfahmi berkata...

Rafahiah Haron-

Yah bercakap atas nama realiti..

Saya setuju 100%..

Nanti akan disetailkan kenapa artikel ini ditulis...

Ada kaitan gak dengan pandangan cik Rafahiah ;-)

Ahmad Zulfahmi berkata...

Muniri edogawa-

Orang jepun mana ni??

hait3

Betul3..

Arigato gozaimas ;)

Ahmad Zulfahmi berkata...

Nadia Nazifah-

Salam..

Alhamdulillah lar..

Ist step dah betul dah tu..

Hati dah cenderung ke arah kebaikan,takda pun memandang dengan pandangan menghukum dan menghina..

Tahniah untuk anda ;-)

Ahmad Zulfahmi berkata...

Dr razi-

APAKAH??

Nanti kembali ke sini lagi ye Encik Erol ye..

Saya akan sambung lagik.Hehehe

drrazi berkata...

ala...tak kuar lagi yang baru ni dah tak sabo dah ni...heheh

3rdmarch berkata...

mane jwapannyo?
lamo dah kawe nunggu ni..

-_-'